Over mij

Werken met en voor mensen is altijd een rode draad geweest in mijn leven. Jarenlang heb ik als manager (in de financiële dienstverlening) samen met anderen projecten mogen voltooien en een afdeling optimaal laten functioneren. Het tot bloei laten komen van de mens stond hierbij altijd centraal. 

Het coachen van mensen in hun loopbaan heeft mij altijd veel voldoening gegeven. Daarom ben ik in 2007 als zelfstandig coach gestart. Ik begeleid mensen bij werk gerelateerde vraagstukken. Dat kan zijn op het gebied van beter functioneren in de huidige functie, talentontwikkeling, loopbaanoriëntatie, loopbaanbegeleiding, outplacement en re-integratie.

Mijn coachvaardigheden heb ik verder ontwikkeld via diverse opleidingen, waaronder NLP Practitioner en Master. Daarnaast ben ik gecertificeerd voor de TMA (Talent Motivatie Analyse) en Mindsonar. Om mijn vakbekwaamheid op peil te houden ben ik onder andere aangesloten bij de Beroepsorganisatie Noloc.

Ik begeleid mensen bij het ontdekken wat ze belangrijk vinden in hun leven en werk. Wat inspireert iemand? Welk soort werk sluit daarop aan? Welke omgeving past daarbij?
Mijn vaste overtuiging is dat mensen vaak meer te bieden hebben dan dat ze tot op heden hebben laten zien. Niet alleen kijken naar reeds bewezen competenties. Mensen zelf laten ontdekken wat hun drijfveren en talenten zijn. Kijken hoe zij deze zo volledig mogelijk kunnen en willen benutten. Met als doel meer werkplezier in de huidige/nieuwe baan of zelfstandig ondernemerschap. 

Dit alles doe ik op een enthousiaste, integere en creatieve wijze. Op basis van een goede intake mag mijn klant rekenen op maatwerk.  

Meer informatie over mij: LinkedIn